Napelemes rendszerek

A HUNsys Solutions Kft. tulajdonosa kisebb-nagyobb megszakításokkal 2005 óta foglalkozik napelemes és szélgenerátoros rendszerek értékesítésével. Kezdetben a francia gyártó, a Photowatt polykristályos napelemeit és a Finn Windside O.y. szélgenerátorainak a kereskedelmével foglalkoztunk. Elsősorban szigetüzemű rendszerekben gondolkodtunk, ugyanis az elsődleges célcsoport az infrastruktúrán kívül eső szőlőtermő vidékek borászatai voltak. Villamos energiával való ellátásuk volt a fő célunk, hogy a technológiai fejlesztéseknek ne ez szabjon gátat.

Az idő előrehaladtával ahogyan a napelemek hatásfoka javult, úgy újabb partnerekkel állapodtunk meg, ahhoz, hogy lehetőleg minden magyar ember számára elérhetővé tegyük a megújuló energiákat hasznosító berendezéseket. Jelenleg két magyarországi nagykereskedővel karöltve küzdünk az alternatív energiákat hasznosító napelemek népszerűsítéséért:

A MANITU Solar Kft, aki 2009. óta a világ vezető napelem és inverter gyártóinak egyik legnagyobb Kelet-Európai képviselője. Magyarország mellett Lengyelországban és Romániában is aktívan jelen vagyunk a napelemes piacon. https://napelemnagyker.hu/rolunk/

A TISZTA Energiák Kft.-t szintén 2009-ben alapították a jelenlegi tulajdonosai. Szintén a világ vezető napelem- és invertergyártóinak a képviselői. 2013 óta működnek nagykereskedésként. 2018 óta HUAWEI és LONGI SOLAR partnerek lettek. 2019 óta fontos szerepet tölt be a vállalat életében az e-mobilitás támogatása.

A nagykereskedések és a HUNsys Kft együttműködésével lehetőséget biztosítunk mindazoknak, akik szeretnék megóvni a bolygónkat és egészséges állapotában örökül szeretnék hagyni gyermekeinknek.

Manapság a napelemek háztartási telepítése nem „úri huncutság”, hiszen a termékkínálunkban a szerényebb anyagi lehetőségekkel rendelkező ügyfeleinknek is tudunk rendszereket ajánlani, továbbá igyekszünk kiaknázni az Állam és az EU által kínált pályázati lehetőségeket is.

Kérem csatlakozzon hozzánk és építsünk együtt egy élhetőbb és fenntarthatóbb jövőt gyermekeinknek és unokáinknak!